adinfinitum

 

Ivar Orvedal (poesi, perkusjon)

Laura Marie Rueslåtten (håndklokker)

Adrian Løseth Waade (fiolin)

Ellekari Sander (sang)

Anne Weidner (rørsle, eurytmi)

 

Ad Infinitum er et arbeidsverksted for ulike kunstnere og håndverkere og har som mål å skape tverrfaglige, eksistensielle kunstopplevelser fra ulike fagfelt og kulturer. Prosjektet kombinerer kunstnerisk framføring - forelesning og interaksjon med publikum. Sentrale spørsmål er hvordan kan den musiske aktiviteten bidra til å fornye kunst- og kulturskaping og hvordan kan kunnskapen om musisk samhandling være med på å skape et mangfoldig samfunn med evne til samhandling?

 

 

 

ABEL STÅ OPP

 ABEL STÅ OPP  / DET MÅ SPILLES PÅ NY / SLIK AT DET KAN BEGYNNE  PÅ ANNET VIS / MELLOM OSS ALLE

 

 

Gjennom skuespill, eurytmi og musikk formidles den tyske dikteren Hilde Domins bemerkelsesverdige liv og diktning. Hennes dypgripende historie var preget av landflyktighet, hjemløshet, og et liv uten rettigheter pga. sin jødiske bakgrunn. I denne livskrisen ligger kimen til mot og oppgjør; Menneskets iboende trang og kraft til å søke frihet.

 

Abel stå opp er en engasjerende forestilling for både ungdom og voksne. 

 

Hilde Domin (1909 - 2006) levde i eksil i over tyve år og beveget seg i et grenseland av det uutholdelige. Hun er trolig Tysklands mest leste poet i nyere tid.

 

 

Regi: Mads Henning Jørgensen/ Anne Marthe L. Engnes    

Tekst og bearbeidelse: M. H. Hallum 

 

 

 

 

maske og musikk

Er en familieforestilling som handler om å la seg inspirere av momentet. Alt som taes med, publikum og rommet rundt oss, alt som lever i nuet. Slik barnet oppfatter verden. Hører du noe? Det rasler der borte. Kanskje det er en magisk tryllekunstner som vil fortelle deg en spennende historie?

 

fiolin: Adrian Løseth Waade

bevegelse: Anne Weidner